Om Folkhälsobutiken.se

Här beställer du hjälpmedel, kurser och föreläsningar för din hälsa och produkter som gör att du är utrustad för att klara en olycka eller krissituation. Produkterna från hjärtstartare till brandsläckare är noga utvalda och håller högsta kvalitet!

Är du intresserad av att lära dig rädda liv?

Då är du välkommen på våra kurser i HLR- och Första Hjälpen - Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kursdeltagare enligt Reco.se! Våra kursledare är utbildade huvudinstruktörer i HLR- och Första Hjälpen och har lång erfarenhet. Vi håller utbildningar i hela landet.

Peter Jonsson är VD och grundare av Folkhälsobutiken.se. Han driver också utbildningsföretaget Livrustning AB, ett av Sveriges populäraste  utbildningsföretag inom HLR och Första Hjälpen. Peter är huvudinstruktör i Första Hjälpen, utbildad hälsoutvecklare samt idrottslärare på GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm). 

Vår förhoppning är att Folkhälsobutiken.se hjälper dig att må bra och klara en krissituation i hemmet eller på arbetet på bästa möjliga sätt! Om du vill ha råd eller mer information kring produkter och tjänster, kontakta oss på: Tel:08-972247 

Peter Jonsson Folkhälsobutiken.se

Peter Jonsson

Folkhälsobutiken.se
Livrustning AB
Rudsjövägen 112
131 47 Nacka
Tel: 08-972247
Mail: kontakt@folkhalsobutiken.se